hoofd over

Over ons

Xavi Eco-Bouwbedrijf is sinds 2006 in Amsterdam gevestigd.

Het bedrijf dat is opgericht en gerund wordt door Xavi Rodríguez (Vigo, España1970). heeft zich volledig toegewijd tot duurzame bouwprincipes, gebruikmakend van gezonde bouwtechnieken en -materialen die het milieu zo veel mogelijk ontlasten.

In de afgelopen vier jaar hebben we in samenwerking met Christo Markham (Building Traditions Leembouw) verschillende projecten afgerond.

Xavi Eco-Bouwbedrijf weet de wensen van klanten met respect te vertalen, en alternatieven te bieden voor ongezonde bouwmaterialen en -systemen. Het streven is om gezonde, ecologische huizen en ruimtes te creeren, waarbij bijzonder gelet wordt op de gezondheid op de lange termijn.

Sinds 2011 is a Xavi Rodriguez de samenwerking aangegaan met verschillende groepen, om artikelen te schrijven over eco-bouwen. Dit heeft tot nu tot geresulteerd in een artikel over leem-stuc dat is gepubliceerd in het tijdschrift Ecohabitar , in het tijdschrift van het Spaanse netwerk voor strobalen-bouw, en in het tijdschrift van GEA . De bedoeling is dat er nog meer publicaties volgen.

footer